Diferiți, dar împreună! Copiii din Răzvad, alături de copiii cu sindrom Down

Venirea pe lume a unui copil aduce foarte multe împliniri și bucurii unui cuplu. Există, însă numeroase încercări peste care tinerii părinți trebuie să treacă. În unele cazuri, aceștia trebuie să se confrunte cu un diagnostic năucitor: Sindromul Down!

Pe 20.03.2019, Grupa Mijlocie ,,Albinuțele istețe’’, de la Grădinița cu Program Normal Nr.1 Răzvad, coordonati de prof. Sorescu Cătălina a participat la Festivalul caritabil ,,Lumea copiilor’’, unde au avut deosebita plăcere de a întâlni și copii diagnosticați cu sindromul Down și au ascultat poeziile și cântecele prezentate de ei, iar preșcolarii răzvedeni au prezentat un dans de majorete.

Pe 21.03.2019, preșcolarii răzvedeni au fost alături de copiii diagnosticați cu sindromul Down printr-o activitate numită, ,,Diferiți, dar împreună!’’, desfășurată în Grădinița cu Program Normal Nr.1 Răzvad. Invitați au fost părinții și bunicii copiilor și împreună am confecționat  inimioare, sigla copiilor cu Sindrom Down, am realizat bannere cu sloganuri specifice Zilei Mondiale a Sindromului Down.

Copiii au fost foarte încântați de picturile haioase pe pălmițe, de baloanele cu sigla cu Sindromului  Down pe care care le-au primit ca recompense.

Acțiunea a avut un impact puternic asupra  părinților și bunicilor.

Educatoare: Prof. Sorescu Cătălina


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro