Cunoştinţele de cultură generală le aduc bani elevilor de la Carabella

La Colegiul Naţional “Constantin Carabella” din Târgovişte s-a desfăşurat astăzi concursul “Învăţând pe alţii, învăţăm şi noi”. El a fost organizat de Consiliul Şcolar al Colegiului “Constantin Carabella”, alături de Consiliul Judeţean al Elevilor şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgovişte, care a sponsorizat evenimentul.
La concursul de cultură generală s-au înscris în jur de 200 de elevi, cei mai buni urmând să fie recompensaţi mâine pentru cunoştinţele lor. Premierea va avea loc în amfiteatrul Liceului de Arte “Bălaşa Doamna”, iar premiile oferite sunt în bani: pentru fiecare dintre cele două categorii (clasele a IX-a – a X-a şi clasele a XI-a – a XII-a), locul I – 300 de lei, locul II – 200 de lei, locul III – 100 de lei şi două menţiuni a câte 50 de lei.
Aflaţi mâine care sunt elevii cu cea mai bună cultură generală din acest liceu.

La Colegiul Naţional “Constantin Carabella” din Târgovişte s-a desfăşurat astăzi concursul “Învăţând pe alţii, învăţăm şi noi”, adresat elevilor de liceu. El a fost organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Colegiul Naţional “Constantin Carabella”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgovişte, care a sponsorizat evenimentul.

În jur de 200 de elevi s-au înscris la concursul de cultură generală, cei mai buni urmând să fie recompensaţi mâine pentru cunoştinţele lor. Premierea câştigătorilor va avea loc în amfiteatrul Liceului de Arte “Bălaşa Doamna”, iar premiile oferite sunt în bani: pentru fiecare dintre cele două categorii (clasele a IX-a – a X-a şi clasele a XI-a – a XII-a), locul I – 300 de lei, locul II – 200 de lei, locul III – 100 de lei şi trei menţiuni a câte 50 de lei.

Citiţi mâine, în Gazeta Dâmboviţei, care sunt elevii de liceu cu cea mai bună cultură generală.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro