Teatrul Tony Bulandra deschide noua stagiune cu premiere pentru toate vârstele

Articol realizat de Claudia Badea, studentă a specializarii Jurnalism din cadrul Facultății de Științe Politice, Litere si Comunicare.

După o vară plină de proiecte și festivaluri, Teatrul Tony Bulandra își redeschide porțile. Noua stagiune debutează pe 29 septembrie cu piesa Frumos e în Septembrie la Veneția. Conducerea a anunțat de altfel și câteva premiere și proiectele în care teatrul se va implica.

La Conferința de presă organizată pentru a face publică deschiderea stagiunii, directorul M.C. Ranin ne-a adus la cunoștiință și activitatea de peste vară a teatrului. Furtună. Joc Secund a fost pusă în scenă la Constanța, Othello la Kracovia, iar Mofturile lui Nenea Iancu a fost jucată pe 31 august la Festivalul Bucureştiul lui Caragiale.


După debutul stagiunii din 29 septembrie urmează Gaiţele pe 30 septembrie şi de Shakespeare.Furtună.Joc Secund pe 1 octombrie. Tot la începutul lunii Octombrie va avea loc şi premiera piesei Vânătoarea Sălbatică în regia lui Michele Modesto Casarin de la Teatrul Pantakin din Veneţia.

Pe lângă premiera piesei commedia bell`arte Vânătoarea Sălbatică, Teatrul Tony Bulandra vine şi cu alte două premiere: Amintiri din Copilărie şi Nunta lui Figaro. Pe lângă toate acestea, între 10 şi 22 octombrie, echipa de actori a Teatrului Bulandra va participa şi la un Turneu în Corea de Sud la Seoul şi Daejeon, unde piesa Othello va avea 6 reprezentaţii.

Noua stagiune se anunţă plină de surprize, cu multe premiere şi potrivit domnului Ranin, cu mai multe piese de teatru pentru cei mici.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca