TABLETA DE MARȚI – Puiu JIPA – RĂZLEȚE

Distribuie:

Fumezi, sigur că fumezi. Și ai coșul de gunoi la o aruncătură de chiștoc. Dar nu. Mucul de țigară trebuie să împodobească drumul, să-l facă mai trainic, mai colorat. Că așa faci și acasă, pe unde apuci. Ca scuipații pe care îi împrăștii fiindcă mă-ta nu ți-a dat batistă și e cool să țistui mucii pe unde calcă melteanul.

Ai șaorma. Cu de toate. Ai și șervețel. Sosul îți atîrnă pe bărbie, ca la sugaci. Foame teribilă. Porcii în grohăială pe tine. Cade zeamă. Cade murătură. Ferești treningul dar tot te umpli. Înjurătura ți-e suculentă. Zvîîîrr cu staniolul pe jos. Dai șut de nervi. Mașina calcă staniolul. Pantofii calcă zeama și murătura și le duce din stradă în casă. Să fie primit. Coșurile din jurul șaormăriilor sînt ghiftuite. Rîgîie pe dinafară. N-ar pune nimeni încă două coșuri, așa, să fie. Plimbă vîntul stanioale și hîrtie.

Frate cu decibelul ești. Mașină gioarsă și 2000 de wați la difuzoare.  Dai blană din frîne și aoleu pe inima ta la stopuri. Rînjești ca oaia, dar nu știi să citești. Ai carnet de șofer cu puncte decibele. Îți plac blondele vopsite blond și aurul la chil de 14 carate. Scuipi pe geamul mașinii ca și cum te-ai p…a. Tu ești al mașinii și mașina nu te vomită.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro