Shakespeare revine azi, pe scena Teatrului Tony Bulandra din Târgovişte

Diseară, de la ora 19.00, are loc o nouă reprezentaţie a spectacolului ” A douăsprezecea noapte”, una dintre cele mai spumoase comedii ale lui William Shakespeare, în montarea unuia dintre cei mai mari regizori britanici. Di Trevis este prima femeie regizor la Royal National Theatre, a colaborat pe parcursul unei cariere de treizeci de ani cu Royal Shakespeare Company și a susținut ateliere de teatru la care au luat parte nume ca Gary Oldman, Kenneth Branagh și Rupert Everett. Muzica originală a celebrului compozitor britanic Dominic Muldowney și performanța actoricească vin să întregească acest demers spectacular de excepție!
„A douasprezecea noapte” este o poveste de dragoste plină de umor și de peripeții, în care păcălelile, farsele și ironiile tipice lui Shakespeare fac deliciul spectatorilor.

Distribuția: Laura VASILIU, Elisabeta RÂMBOI, Liviu CHELOIU, Corneliu JIPA, Liviu PINTILEASA, Cosmina LIRCA, Virgil AIOANEI, Costin CAMBIR, Iulia FERARU, Dan CLUCINSCHI, Mircea SILAGHI,Cătălin MAREȘ.

Scenografia: Mc RANIN

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro