Se reia fotbalul județean! Conferință de urgență anunțată de AJF Dâmbovița

 

După mai bine de un an de pauză, fotbalul județean va fi reluat, după ce s-a schimbat protocolul privind testarea jucătorilor! Președintele AJF Dâmbovița a emis un comunicat, pe care-l vom reda integral.

“COMUNICAT – LIGA 4 DÂMBOVIȚA

Având în vedere:

* Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga 3, campionatul ediţiei 2021/2022, aprobat de Federația Română de Fotbal, care poate fi consultat aici:

https://www.frf.ro/wp-content/uploads/2021/04/Regulament-organizare-baraj-liga-3-2021-2022.pdf

și

* Eventualitatea apariției Ordinului Comun al MTS/MS nr. 197/462/2021 (nepublicat încă în Monitorul Oficial) prin care testarea RT – PCR a participanților la competițiile oficiale se dorește a fi înlocuită cu Teste Rapide Antigen,

invităm rezentanții cluburilor cu drept de participare în Liga 4, în data de sâmbătă 10/04/2021, ora 10:00, la videoconferința organizată de președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

Împreună vom discuta despre eventualitatea disputării unei competiții pentru desemnarea echipei campioane județene și participarea acesteia la barajul de promovare în Liga 3.

Totodată, vom analiza situația actuală a fotbalului județean și vom încerca să găsim cele mai bune soluții pentru viitor.

Videoconferința se va desfășura pe platforma Zoom, unde vă puteți creea un cont nou accesând https://zoom.us/ prin apăsarea butonului „Sign up, it’s free” veți fi redirecționat către o pagină unde puteți introduce câteva date necesare pentru contul dumneavoastră.

Link-ul conferinței este https://us04web.zoom.us/j/9847453377

Confirmările de participare se vor face la secretarul general al AJF Dâmbovita, dl. Nistor Dumitru – tel. 0721650570, iar parola de conectare va fi primită după confirmarea participării.

08 aprilie 2021
Ciprian PRISĂCARU
Președintele AJF Dâmbovița”

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro