Premii mari, pentru oameni mici

Clubul Victorioșilor modelează talente încă de la cele mai mici vârste, și se pare că mentorii,Viorica și Victor Mihalache, se descurcă extrem de bine, dat fiind faptul că nici după 10 ani de colaborare, copiii nu se gândesc să părăsească echipa.

De curând, a fost premiată pentru cei 10 ani de când face parte din club, Raluca Petre, care la mai puțin de 4 ani a intrat în echipă și a continuat să evolueze, astfel încât, astăzi este capabilă să urce pe cele mai mari scene.

Cu atitudini dezinvolte, toți victorioșii cântă, fac actorie, dansează, și reușesc să atragă atenția prin simplitate și naturalețe.

Micii artiști au susținut spectacole atât în județ, cât și în țară, au apărut la televiziuni naționale, și au participat la concursuri din afara țării. Pe parcursul întregii veri au realizat emisiuni de televiziune, videoclipuri și înregistrări muzicale. Au realizat încă un film artistic, pe litoralul Mării Negre (premiera a avut loc vineri, 13 septembrie) , iar în apropierea Crăciunului vor pleca într-un turneu în Germania.

Printre  cele mai importante premii și participări pe care clubul târgoviștean le-a obținut vara aceast se numără: Festivalul Internațional „Volare” – Piatra Neamț, Clara Sav a obținut premiul I și Selena Bobeică a obținut Trofeul categoriei la care a participat.

De asemenea, Clubul Victorioșilor a avut reprezentanți și la festival „Top Talent Show”, unde Sara Iosif și Anne-Marie Din au fost premiate cu trofee și certificate de artist.

Din calendarul lor artistic a făcut parte și Tabăra de Film și Televiziune „Cine(-i) Star”, de la Bălțătești (Neamț), în luna august.

Festivalul Internațional „TIN” din Serbia. Aici, Ariana Tudor a obținut premiul al II-lea, Antonia Alexandrescu a obținut Grand Prix-ul, iar Bianca Mutu a susținut un recital, în calitate de deținătoare a Grand Prix-ului de la ediția din 2018.

De asemenea, la finalul lunii iunie, micii artiști au obținut marele trofeu la „Lira Litoralului”, un vechi și cunoscut festival al artelor, desfășurat în Saturn.

Tot la țărm de mare, Clara Sav a evoluat și anul acesta în finala de la „Mamaia copiilor”.

Nu în ultimul rând, Filmul „Frăția oamenilor de zăpadă”, realizat de Clubul Victorioșilor în iarna anului 2019, a fost în selecția finală a Festivalului International al Televiziunilor și Producătorilor Independenți –„ Simfest”-Târgu Mureș.

Clubul Victorioșilor, condus cu măiestrie de Viorica și Victor Mihalache, marchează anul acesta 14 ani de activitate neîntreruptă și este  singurul loc către care se îndreaptă  copiii cu viziuni de artiști .

 

Larisa Ungureanu


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro