O studentă târgovișteană a pictat tablouri cu cafea de Ziua Brâncuși (FOTO)

Distribuie:

Ziua Brâncuşi, sărbătoare națională din acest an, a fost marcată astăzi la Târgoviște, însă nu de autoritățile locale sau județene, așa cum ar fi trebuit, ci de organizația de tineret a unei formațiuni politice, respectiv ALDE, care a organizat o mică expoziție de fotografie dar și de pictură-grafică cu lucrările autorului, la sediul partidului.

Picturile aparțin unei tinere studente, Cristina Petcu, care are o tehnică inedită de lucru: pictează cu cafea. Din acest motiv, tânăra a adus trei lucrări în creion și trei în cafea, ca un omagiu pentru Ziua Brâncuși.

Am ales aceste lucrări în special pentru aniversarea lui Brâncuși, pentru că au o tentă puțin mai abstractă și bazată pe forme

Cristina a absolvit Liceul de Arte Bălașa Doamna și este studentă în anul III a Facultății de Istorie, din cadrul Universității Valahia Târgoviște.

Pictează de când se știe, însă nu a organizat până acum nicio expoziție cu zecile de lucrări pe care le-a realizat. Printre planurile de viitor ale artistei se numără, însă, și o expoziție, care se va numit Ridiculously amazing. Inedit este faptul că tânăra pictează cu cafea, tehnică pe care a aprofundat-o în ultima vreme. Cristina are, însă, talentul de a lucra și lucruri handmade, pe care le promovează pe blogul său.

Am aflat ulterior că sunt și alți artiști care pictează cu cafea. Doar că în liceu lucram foarte mult noaptea și scăpam cafeaua pe desene și m-am gândit hai să încerc să pictez!”

După absolvirea actualei facultăți, tânăra se gândește să încerce la Facultatea de Arte unde, din motive obiective, nu a putut studia atunci când și-a dorit.

Nu știe încă dacă va reuși să facă din picture o meserie, dar își dorește acest lucru.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “O studentă târgovișteană a pictat tablouri cu cafea de Ziua Brâncuși (FOTO)

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro