Mobilizare în lumea rap-ului pentru sprijinirea unui tânăr artist, diagnosticat cu o boală gravă! Ajută şi tu!

Sa ajutam un tanar sa mearga din nou! Sa ne gandim cum ar fi sa ne trezim si sa realizam ca nu mai putem merge? Hutanu Alin – Horatiu, un tanar din Brasov, se lupta de cativa ani sa mearga din nou dupa ce a fost diagnosticat cu mielita transversa, sindrom cauzat de inflamarea maduvei spinarii…

Dupa ce a mers pe la toate spitalele din tara, fara rezultate semnificative, Alin s-a documentat si a gasit articole cu oameni care s-au vindecat dupa ce au fost diagnosticati cu acest sindrom si a inceput din nou sa spere ca se va vindeca! Pentru aceasta lupta are nevoie de un buget destul de considerabil, avand in vedere ca trebuia sa la clinici din alte state, specializate in acest sens, suma aproximativa necesara fiind de 20.000 de euro.

O ampla campanile s-a demarat pentru strangerea acestei sume, un exemplu fiind un concert care va avea loc pe 22 ianuarie, in clubul bucurestean Silver Church, unde vor urca pe scena peste 30 de artisti din sfera muzicii rap, pentru cu Hootz, asa cum e cunoscut in randul lor, era un om care sustinea neconditionat aceasta miscare, fiind si cel din primul rand al publicului si cel de pe scena! Cedry2k, Sisu Tudor, Doc, Stres, Sectiunea Salajan sau Carbon, sunt cateva din numele extrem de cunoscute de ascultatorii de rap, care si-au anuntat prezenta in incercarea de a aduna cat mai multi spectatori la acest eveniment! Daca doriti sa ajutati, in masura posibilitatilor dumneavoastra, pe acest tanar in demersul sau, va rugam sa o faceti depunand lei sau euro in conturile care vor fi atasate. Cei care depun euro pot vedea cresterea in timp real a sumei in functie de donatiile depuse! Va astept si la concert si va transmit gandul ca tot binele facut se va intoarce asupra dumneavoastra!

Bogdan Marius (Amer1knu)

PENTRU DONAŢII, click AICI

sau

Cont – RO02 RZBR 0000 0600 1850 2234 deschis pe numele Huțanu Alin-Horațiu, la Raiffeisen Bank, Agentia Bartolomeu, Braşov.

15995649_1313469128673404_1565687181_n

Valeriana
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro