Lucian Andreescu, hirotonit diacon în Parohia Micloșani

Duminică, 2 octombrie 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, a săvârșit Sfânta Liturghie, la Catedrala din Târgoviște, înconjurat de preoți și diaconi, cu participarea unui mare număr de credincioși.
Cu acest prilej a hirotonit întru diacon, pe seama Parohei Micloșani, pe tânărul Lucian Andreescu, absolvent al Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște.
În cuvântul său, Înaltpreasfinția Sa, aprofundând pericopa evanghelică a zilei, a vorbit despre necesitatea iubirii vrăjmașilor, ca mărturie a aprofundării valorilor Evangheliei, a înnoirii duhovnicești și a unei fructuoase misiuni creștine, precum și ca o necesitate concretă de viață, fără de care existența noastră nu poate să-și găsească pacea și echilibrul.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

catedrala-3

catedrala-2


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “Lucian Andreescu, hirotonit diacon în Parohia Micloșani

  • 10 noiembrie 2016 at 10:38
    Permalink

    mda… daca ai cumparat sau nu functia, numai tu si cealalta persoana vei sti.. apropo Ghibane:vezi ca roata este rotunda , iar daca tu te porti urat cu preotii care inca isi mai fac misiunea de preot, adica cei care nu sunt spagari si ii tot transferi de la o parohie la alta doar pentru faptul ca nu vor sa-ti cotizeze tie niste banuti de buzunar, o sa vezi tu cand o sa pici dupa scaunul tau cald si moale… asa fac toti, se dau cocosi cand sunt in scaun, apoi sunt mielusei cand nu mai detin puterea…cat despre domnul andreescu, ce pot sa zic: era o lepra in facultate, si o persoana influenta ca statut garantat de tas-u, ca tas-u era cine era… oricum, tu vei da socoteala pentru ceea ce faci… inca un lucru: PS Nifon??ma auzi?? daca ai habar si esti implicat direct si in scandalul protopopului de gaesti, ai grija.. mai bine ai lasa spaga asa zis-ului viitor candidat la functia de prototpop, CA ADUCI DEZBINARE IN SANUL OAMENILOR…eu cu siguranta nu o sa ma duc la biserica lui, iar daca il voi vedea pe strada, posibil sa il si injur de tupeist, arogant ce se crede el

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro