JI-PISME DE VINERI – Puiu JIPA: M-AM UITAT LA ȘTIRI… DUPĂ PATRU LUNI

Am făcut greșeala să mă uit la știri. N-am înțeles nimic. Anchete fără sfârșit, scandal în lumea modei, prohibit a merge în Mexic… A! Pâinea poate fi și stricată. Cam atâta am rezistat.
Mă gândesc cum ar arăta un Jurnal în țara mea normală. Mă gândesc și nu prea îmi iese. Nu văd care ar fi știrea aia bună care să mă ungă la suflet. Poate… să aflu că la Roșia Montană s-a deschis cel mai mare muzeu în aer liber din lume. Că acolo se desfășoară cel mai important festival al artelor de pe mapamond. Poate..
Sau să aflu că avem toate autostrăzile posibile, că sunt pline de români care se întorc acasă, să muncească în România. Că universitățile din țară sunt printre cele mai bune din Europa.
Aș vrea o patrie normală, dar tare mi-e că i s-ar duce tot farmecul. În România nu mai e nimic normal. E o țigăneală continuă, fără rost, fără viitor. Bășcălia e dusă la rang de artă.
Simt o mare lehamite. Vreau o știre bună, cu impact. Mai fac o dată greșeala și mai dau pe știri. Inundațiile din Acapulco au adus crocodilii în oraș. Și mă gândesc că ar putea deveni crocodili comunitari, că vor fi marcați, că fiecare poate avea un stăpân… Brrr!!! Gata!!! Trec pe sport, sau pe film!!! Sau pe canalul cu reclame…

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro