GALERIE FOTO: GALA CRIZANTEMA DE AUR 2013. Vezi câştigătorii!

Ieri seară, 20 octombrie, au fost acordate premiile ediţiei numărul 46 a festivalului.

Marele câştigător este Alexandru Chiriac, din Constanţa, care a obţinut şi Premiul Special Radio România Cultural. Premiul I a fost acordat lui Andrei Ştefăneţ din Chişinău, premiul al II-lea – lui Gjergj Mani, din Bucureşti, iar premiul al III-lea – dâmboviţencei Elena Dragomir.
Printre câştigptori s-au mai numărat:
Cristina Mihaela Dan – Premiul Special Felicia Filip ” Voce cu parfum de crizantemă”
Voichiţa Regoş – Premiul Consiliului Judeţean Dâmboviţa
Lilica Ioniţă – Premiul Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Târgovişte

„Romanţa este valoare naţională, alături de tricolor şi de imnul României”

„Ne-au încântat cu interpretarea şi cu sufletul de romanţă”, a spus Felicia Filip, în calitate de preşedinte al juriului despre interpreţii care au urcat pe scena festivalului. „Doresc să fim cât mai mulţi cei care să ne bucurăm de romanţă, să aveţi îndrăzneala să fiţi prezenţi în sală, pentru că sunt seri absolut magice cele petrecute aici, să simiţi în direct această trăire extraordinară pe care o degajă artiştii pe scenă şi să vă bucuraţi de talentele pe care le avem noi, românii. Romanţa este valoare naţională, alături de tricolor şi de imnul României.” Primarul Gabriel Boriga a continuat asigurând că festivalul de romanţă va merge mai departe. „Crizantema de Aur trăieşte prin noi, trăieşte prin dumneavoastră, care sunteţi aici şi faceţi ca acest nobil sentiment al târgoviştenilor de romanţă să meargă mai departe. Cu siguranţă nu ne vom opri aici, cu siguranţă suntem cu fiecare an mai convinşi că acest brand al Târgoviştei nu trebuie să moară”, a precizat aseară primarul municipiului Târgovişte.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “GALERIE FOTO: GALA CRIZANTEMA DE AUR 2013. Vezi câştigătorii!

  • 22 octombrie 2013 at 6:58
    Permalink

    A FOST UN FESTIVAL GRANDIOS M-AM INDRAGOSTIT DE ROMANTA,, OAMENI MINUNATI, PARTICIPANTII, CU MARE SURPRIZA OBSERV , CA GENUL ARE INCA PRIZA LA GENERATIA TINARA, MA REFER LA CONCURENTI. , ACUM DORESC SA SUBLINIEZ CITEVA CUVINTE DESPRE ALEXANDRU CHIRIAC , CISTIGATORUL MARELUI TROFEU , ESTE UN TINAR MINUNAT , A CISTIGAT UN LOC IN SUFLETELE TARGOVESTENIIILOR, SI NU NUMAI, CU VOCEA LUI SUPERB, CU O INTERPRETARE FARA CUSUR , PUR SI SIMPLU TRANSITE PUBLICULUI DIN EMOTIILE TRAITE DE EL. DORESC ,SI SPER CA DUMNEZEU SA-MI DEA OCAZIE S-AL REVAD , IN MOD CERT ARE UN VIITOR PLIN DE SUCCES, PE CARE MERITA DIN PLIN,,, CU CEA MAI SINCERE CUVINTE,,,, MULT SUCCES IN CONTINUOARE ALEXANDRU ESTI UN TINAR MINUNAT, FELICITARI!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro