EDITORIALUL DE JOI – Bogdan CIUCLARU – Pase scurte…

De ce nu primesc insectele și nume de politicieni? Să avem și noi discuții: mi-a intrat un bărzăune d-ăla… Câțu… în casă. Și-n bucătărie… era plin de Codrini. M-a mușcat o Firea, ceva… Mai curăță și tu că e plin de Dragnei pe aici. Frate, vezi că e invazie de Klauși la munte.

   Știai că dacii au inventat golful? Mă rog, pe atunci îi zicea: viezure la vizuină. Dar ideea era tot aia.

Cum se cheamă un film cu politicieni? Vomedie.

Să ne înțelegem din capul locului: nu e nimic de înțeles! Ca să scriu Liechtenstein, dau copy-paste din google. Dar Liechtenstein a făcut egal în Armenia (1-1) Iar Armenia a învins România cu 3-2. Cam aici suntem. De fapt, ăsta e marele semn de întrebare. Aici suntem? Înfrângere cu Armenia și egal cu Macedonia? Care Macedonia, joac-o pe asta, a învins în Germania. Yup!!! Dracu’ să ne mai înțeleagă! Nu?

Vara asta am tot încercat să leg niște conversații mai lungi decât pasele tricolorilor, deschizând cu „ai văzut meciul cutare? Ai văzut ce a făcut echipa X, prindem oare barajul?”… Și mi s-a răspuns sec, nu des, ci mereu: „nu mă mai uit la fotbal, mai ales la alea ale naționalei!!!”

Naționala – prin felul în care se prezintă – are și ea partea ei de vină pentru aceste eschive. Oamenii își feresc privirea, speculez, nu pentru că naționala nu mai produce rezultate, ci pentru că nu mai generează entuziasm, bucurie, emoție, speranță… Meciurile tricolorilor sunt pur și simplu imposibil de trăit. Sau poate că fix rezultatele sunt cele care generează efervescență. Dar până să aduni puncte și victorii, ca suporter, trebuie să ai o nefirească răbdare și indulgență. Aceasta lipsește precum forma atacanților lui Rădoi.

În clasament, Armenia, egala Liechtenstein-ului, e acum peste România. Iar programul ne este, ai să râzi, favorabil pentru a prinde măcar locul 2. Să zicem că-l vom prinde. Dar cheful nostru de a le acorda 90 de minute elevilor lui Rădoi mai are vreo sursă de alimentare?

 

BOGDAN  CIUCLARU este jurnalist, om de radio, și este, peste  toate, absolvent de CARABELLA târgovișteană… Puteți să citiți și alte texte scrise, în ultimii ani, de Bogdan, pe http://blogmeaway.ro/blogul/

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro