Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

EDITORIALUL DE JOI – Bogdan CIUCLARU – De decembrie…

   Nu că sunt bătrân, dar în weekend nu primesc notificări decât de la Kaufland.

 

   Mi-a plăcut gestul lui  Mihai Dinu, la Europa FM, de a le ura la mulți ani foștilor noștri colegi de la Radio Guerrilla.  Și m-am decis să contribui și eu cu o mărturisire… În urmă cu vreo 10 ani, mulți dintre noi, ăștia mai tineri, veneam dinadins mai devreme în radio ca să ne uităm, dincolo de ciclop, la Dobro și Craio. Ne uitam la ei ca la tv! Creativitate și nebunie la cote înalte. Consider că am avut mare-mare noroc că am putut să văd de-aproape o așa echipă. Iar ziua în care Mihai Dobrovolschi și Craioveanu Vlad (care acum mi-e coleg de trupă, la Digi FM) au sunat la primăria Deveselu, căutând un loc de aterizare, a fost una dintre cele mai mișto din viața unui disperat după radio. Pun aici un pasaj din presa vremii și promit să strâng cândva, într-un singur loc, pățanii auzite și neauzite ale FM-ului autohton: „Hello, this lt. Willis Bruce. Do you hear me? Listen me very closely, I’m lt. Willis Bruce from Last Boys Scout”. Acestea au fost cuvintele auzite la telefon de un angajat al Primăriei Deveselu, județul Olt. Angajatul i-a mărturisit pretinsului locotenent că nu înțelege engleza, că a făcut rusa la școală, dar a încercat să potrivească spusele așa-zisului militar american. I-a făcut acestuia legătura cu primarul comunei, Gheorghe Beciu. 

   La mulți ani, RG de pe vremuri și de-acum! 

 

   Grindeanu a zis presei că o să inspecteze ceva secțiune de autostradă. „… și o să fac şi un mic ocol singur, fără să ştie nimeni”. Și asta mi-a amintit că pe la începutul anilor 2000, când eram în presa locală, a sunat telefonul în redacție să ne întrebe dacă vrem să mergem la Găești, unde va face Năstase o vizită neanunțată. 

 

BOGDAN  CIUCLARU este jurnalist, om de radio, și este, peste  toate, absolvent de CARABELLA târgovișteană… Puteți să citiți și alte texte scrise, în ultimii ani, de Bogdan, pe http://blogmeaway.ro/blogul/

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media