Biblioteca Județeană Dâmbovița se dezvoltă prin proiecte. Iată-le!

În conferința de presă susținută de Biblioteca Județeană Dâmbovița s-a discutat despre proiectele importante în care este implicată instituția, dar și despre proiectele pregătite pentru anul în curs.

Astfel, proiectul „participă, citește, câștigă!”susținut de programul Books for youth II, a adus bibliotecii o sponsorizare de 804 volume în cadrul campaniei „lăsati-mă să învăț – 2014”.

Proiectul Raftul cu inițiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci, care se află în desfășurare, își propune diversificarea oportunităților de implicare prin voluntariat în cadrul bibliotecilor din România, iar proiectul eBibliotecar. Aptitudini pentru Bibliotecarul Modern, privește constituirea a zece centre de certificare ECDL în bibliotecile publice din rețeaua ANBPR.

Un proiect nou, care se află în stadiu incipient se intitulează INELI-Balkans. Acesta se desfășoară în perioada decembrie 2014 – noiembrie 2017 și va pune bazele unei rețele de biblioteci durabile care îi va încuraja pe membrii săi să creeze cadre comune de dezvoltare instituțională, să facă schimb de cunoștințe și expertiză, să coopereze și să lucreze împreună ca formatori.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro