Andreea Tănase, actriță la Teatrul Tony Bulandra, nominalizată la Gala Premiilor UNITER 2016

O nouă recunoaștere a valorii actorilor ce compun echipa Teatrului Tony Bulandra: actrița Andreea Tănase a fost nominalizată la Gala Premiilor UNITER 2016 – secțiunea Debut pentru rolul Samira din spectacolul Balcanicele, pus în scenă de Alexander Hausvater la Teatrul Tony Bulandra Târgovişte.

Debut:

-Ada Galeş pentru rolul Denise din spectacolul Copilul problemă la Teatrul „Sică Alexandrescu” Braşov

-Andreea Tănase pentru rolul Samira din spectacolul Balcanicele la Teatrul „Tony Bulandra” Târgovişte

-Alexandru Voicu pentru rolul Al doilea bărbat,  Albert din spectacolul Iluzii la Godot Cafe-Teatru

Absolventă a Facultății de Filosofie – Universitatea București și a Facultății de Teatru și Televiziune – Universitatea Babes- Bolyai, actrița Andreea Tănase poate fi urmărită pe scena Teatrului Tony Bulandra și în spectacolele „Inventatorul iubirii” după Gherasim Luca, regia Horațiu Mihaiu, „Antigona” de Sofocle, regia Sorin Militaru, „Rozmarin sau Măghiran” de A. Jose da Silva, regia Joao Mota, “Nora”, Henrik Ibsen, regia Gelu Badea, “Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, regia Cris Nedea, acest din urmă spectacol urmând să aibă premiera în data de 4 martie 2016.

Gala Premiilor UNITER, ajunsă la cea de-a XXIV-a ediţie va avea loc luni, 9 mai 2016 la Sala Mare a Teatrului „Regina Maria” din Oradea. Pentru a XXIV-a ediţie a Galei Premiilor UNITER, juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru: Claudiu Groza, Doina Papp, Cristina Rusiecki.

andreea 2

 

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro