Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Copiii, învățați cum să se apere în diferite situații de risc

  • Cea de-a șaptea ediție a proiectului ”Împreună putem schimba lumea!”

 

Întrucât pentru polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița prevenirea criminalității, alături de combatere, constituie un obiectiv principal, în perioada octombrie 2021-iunie 2022, vor fi desfășurate activități în cadrul proiectului ”Împreună putem schimba lumea”, ajuns la cea de-a șaptea ediție.

 

Prin intermediul activităților desfășurate se urmărește inițierea unor discuții directe și deschise cu cei mici sau mari în vederea deprinderii unor metode eficiente de protecție în diferite situații de risc.

Proiectul este desfășurat în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviștei, Organizația ”Salvați Copiii” România, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Centrul Județean de Resurse si de Asistenţă Educaţională Dâmboviţa.

 

Acesta va fi implementat în următoarele unități de învățământ: Grădinița cu Program Normal nr.1 Moreni, Grădinița cu Program Prelungit  „MODEL” Răzvad, Grădinița cu Program Normal Brănești, Grădinița cu Program Normal nr.1 Titu, Grădinița cu Program Normal Moroeni, Grădinița cu Program Normal Nucet, Grădinița cu Program Normal nr. 8 Moreni, Grădinița cu Program Normal Vizurești, Grădinița cu Program Normal Pietroșița, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Titu, Grădinița cu Program Normal Cazaci.

 

Totodată, având în vedere situația epidemiologică generată de virusul Sars-CoV-2, fiecare activitate se va desfășura cu respectarea normelor legale în vigoare.

 

Precizăm că, în perioada 12-22 octombrie a.c., polițiștii au organizat deja activități la unitățile de învățământ din Moreni, Nucet, Brănești și Răzvad.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media