Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgovişte- de 10 ani Şcoală Europeană!

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a premat astăzi cele 64 de unităţi de învăţământ preuniversitar desemnate câştigătoare la a X-a ediţie a Competiţiei Naţionale „Şcoală Europeană”.La ediţia din acest an s-au înscris 116 unităţi de învăţământ preuniversitar din 36 de judeţe şi din municipiul Bucureşti. Printre premianţii cu tradiţie s-a aflat şi un colegiu din Dâmboviţa. 

Pe primele trei locuri s-au clasat Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamţ (191 puncte), Liceul „Ştefan Procopiu” din Vaslui (190 puncte) şi Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni (judeţul Suceava) – 187 de puncte. Fiecare unitate de învăţământ va primi certificatul „Şcoală Europeană – 2013″ şi un premiu în valoare de 5.000 lei care va fi utilizat exclusiv pentru dotări.

Printre cele şapte unităţi şcolare care deţin de 10 ani, neîntrerupt, titlul de „Şcoală Europeană” şi au primit pentru a patra oară (2004, 2007, 2010 şi 2013) certificatul „Şcoală Europeană” se numără şi Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. Competiţia Naţională „Şcoala Europeană” se adresează tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar implicate în activităţi/programe/proiecte europene. Certificatul obţinut are o valabilitate de trei ani, după care şcoala trebuie să concureze din nou pentru a-şi reconfirma titlul.


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro