Şcoala de Vară Phoenix, ediţia a doua – o nouă şansă pentru copii să se distreze şi să înveţe în vacanţă

Cea de-a doua ediţie a Şcolii de Vară organizate de Clubul Phoenix Arte Marţiale din Târgovişte este programată în perioada 27-31 august şi are loc la iniţiativa părinţilor micuţilor care au participat la prima ediţie.  „Cursurile se vor desfăşura între orele 9 şi 15, la Şcoala Generală “Tudor Vladimireascu”. Mulţumim tuturor pentru participarea la prima ediţie şi pentru propunerea de a organiza o a doua ediţie anul acesta”, este mesajul instructorului Vasile Lupaşc, preşedintele Clubului Phoenix Arte Marţiale.

Oferta taberei se adresează copiilor cu vârste între 7 şi 12 ani şi include lecţii de karate, gimnastică, înot, atletism, limba engleză, istorie, baschet, prim ajutor, iar în plus faţă de prima ediţie, lecţii de handbal. Vor fi organizate diverse concursuri cu premii, iar copiii vor avea ocazia să înveţe de la cei mai buni, instructorii Vasile Lupaşc şi Annemarie Duncan şi invitaţii lor, personalităţi din diverse domenii.

Participarea la Şcoala de vară Phoenix costă 190 de lei. Locurile în tabără sunt însă limitate, astfel că cei care sunt interesaţi pot suna pentru înscrieri şi informaţii suplimentare la numerele de telefon 0735 091395 şi 0724 187848.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro