Călin Oros, singurul candidat pentru funcția de rector al Universității Valahia Târgoviște

Pe site-ul Universității Valahia Târgoviște au fost publicate, la finele săptămânii trecute, candidaturile pentru funcția de rector al instituției de învățământ superior. Universitatea se află în plin proces de alegeri, în luna mai urmând să se finalizeze acest proces.

Singurul candidat pentru funcția de rector al Universității este actualul rector, Călin Oros, care și-a făcut publică intenția de a candida pentru un nou mandat încă din toamna anului trecut. Acesta declara la momentul respectiv:

oros_birou„Sunt proiecte pe care vreau să le finalizez. După cum știți, încetul cu încetul, devin cel mai bătrân om din această universitate în sensul de vechime. Eu am fost cea de-a 6-a persoană care s-a angajat cu carte de muncă în universitate. La momentul de față mai sunt doi profesori în universitate care sunt mai vechi decât mine aici. Am crescut, am îmbătrânit în universitate și probabil că de aici vreau să ies la pensie. Îmi doresc să meargă foarte bine universitatea și cred că în următorii patru ani pot să finalizez proiectele care s-o stabilizeze și să fiu liniștit că am de unde să ies la pensie. Visul meu este să facem din Valahia un mic Oxford cu teoria că universitatea a crescut în mijlocul orașului cu ajutorul acestui oraș, iar acum este momentul ca universitatea să-și plătească datoriile față de oraș și să reconstruiască orașul în jurul universității, pentru că orașul trebuie clar reconstruit din punct de vedere economic, reindustrializat și asta nu se poate face decât în jurul universității”-Călin Oros, rector UVT

Tot pe site-ul universității, este publicat și Programul Managerial 2016-2020, în care candidatul își face publice proiectele propuse pentru noul mandat pentru care candidează. Printre acestea se numără demararea lucrărilor de construcție pentru Corpul D în Campus (clădirea facultăților de teologie și științele educației și științe și arte), creșterea numărului de domenii din școlile doctorale și a numărului de conducători de doctorat, Promovarea angajărilor ”part-time” și ”season-time” pentru studenți în universitate, după principiul ”muncă pentru burse”.

SENATUL UNIVERSITĂȚII VALAHIA ARE UN NOU PREȘEDINTE

DIRECTOR NOU LA INSTITUTUL DE CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ ȘI TEHNOLOGICĂ MULTIDISCIPLINARĂ AL UNIVERSITĂŢII VALAHIA

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro