Călin Oros are planuri mari pentru Campusul Universității Valahia. Vrea mall!

Distribuie:

În cadrul unei conferințe de presă, rectorul Călin Oros a anunțat că are planuri mari pentru Campusul Universității. Se doreșt accesare unor fonduri europene speciale pentru campus, prin serviciul de programe și proiecte europene al universității.

Unul dintre cele mai importante și îndrăznețe obiective este parteneriatul pentru construirea unui mall. Acesta ar fi important atât pentru studenți, care ar avea la dispoziție un supermarket de unde să-și facă cumpărăturile, dar și modalități diverse de distracție. Universitatea ar contribui la acest parteneriat cu spațiul.

De asemenea, Călin Oros speră să se construisacă o sală de sport, un amfiteatru în aer liber și piesa de rezistență a campusului, o bibliotecă universitară.

Pentru toate aceste planuri ar fi nevoie de o sumă de 50 de milioane de euro, iar acești bani speră să fie obținuți atât din proiecte europene, cât și din fonduri de la Guvern.

În plus, pentru că Institutul de Cercetări Științifice are ca domeniu principal energia se dorește accesarea de fonduri europene pe programul Orizont 2020, special dedicat cercetării.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Călin Oros are planuri mari pentru Campusul Universității Valahia. Vrea mall!

 • 23 septembrie 2014 at 21:41
  Permalink

  ACESTEA SUNT ADEVARATE PLANURI ACADEMICE! NUMARUL MARE DE STUDENTI PERCUM SI CALITATEA PROFESORILOR VALAHIENI-IN PARTE- ILUSTREAZA PE DEPLIN NECESITATEA INVESTITIILOR INTR-UN MAL!!!!

  Reply
 • 23 septembrie 2014 at 20:50
  Permalink

  Asta se gândește cum sa fure bani cu Udroiu. In loc sa gândească ceva pentru cercetare si calitatea Învățămîntului el visează cum sa fure cu Udroiu, Sarbu si Prisma Lux.
  Speram ca instituțiile statului sa-si faca datoria si sa înceapă cu restaurantul ala al lor unde nu exista facturi , bonuri si totul la negru

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro