Află aici calendarul sesiunii speciale a Bacalaureatului 2016! Cui se adresează

La începutul lunii aprilie, Ministerul Educației a făcut public calendarul sesiunii speciale a Bacalaureatului 2016. Aceasta se adresează elevilor olimpici și absolvenților de liceu care dau admiterea la universitățile din străinătate. El va avea loc în perioada 14-27 mai, la Brașov.

Înscrierea candidaţilor va avea loc în zilele de 14 şi 15 mai, iar probele de evaluare a competenţelor se vor desfăşura în zilele de 16 şi 17 mai (evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română sau în limba maternă), 18-19 mai (evaluarea competenţelor digitale), respectiv 20-21 mai (evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională), anunţă Ministerul Educaţiei.

Probele scrise încep pe 23 mai cu Limba şi literatura română, apoi pe 24 mai are loc proba obligatorie a profilului (Matematică/Istorie), pe 25 mai are loc proba la alegere a profilului şi specializării care se susţine la una din 10 materii, iar pe 26 mai are loc proba la Limba şi literatura maternă.

Afișarea primelor rezultate va fi pe 26 mai la sediile unităților de învățământ care vor organiza această sesiune specială, iar depunerea contestațiilor este programată în cursul aceleiași zile.

În data de 27 iunie vor fi soluţionate contestaţiile şi afişate rezultatele finale. (sursă: Mediafax)

 

 

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro