204 absenţi la proba de astăzi a Bacalaureatului

La proba D au fost înscriţi în Dâmboviţa 1041 de candidaţi, dintre care 837 au fost prezenţi. Niciun candidat nu a fost eliminat. Cei mai mulţi – 349 – au ales ca disciplină biologia vegetală, urmată de anatomie şi fiziologie umană – 250 candidaţi. Au fost însă şi discipline fără candidaţi, precum economia. Niciun candidat nu a fost eliminat.

Cât priveşte proba de miercuri, 27 august, 1005 candidaţi s-au înscris pentru susţinerea examenului la matematică sau istorie, în funcţie de profil. 201 dintre aceştia au absentat. Niciun elev nu a fost eliminat nici la aceasta probă.

Cei care au absentat nu erau bine pregătiţi, este opinia reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa. “Numărul mare de absenţi se explică, după părerea mea, prin faptul că cei în cauză nu s-au simţit foarte bine pregătiţi. În condiţiile în care la prima probă au fost 6 candidaţi eliminaţi pentru că au încercat să copieze, cred că şi ceilalţi şi-au dat seama că nu se pot baza pe copiuţe”, consideră inspector şcolar general adjunct Ovidiu Băsceanu.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro