Israelienii de la Ludan Engineering caută piață pentru afaceri în județul Dâmbovița

COMUNICAT DE PRESĂ

    Urmare a vizitei delegației Ambasadei Israelului în România și a  reprezentanților Camerei de Comerț România – Israel, din data de 19 decembrie 2019, președintele Alexandru Oprea, a primit astăzi, 5 februarie 2020, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), vizita reprezentanților unei firme israeliene cu un mare potențial de dezvoltare în domeniul ingineriei. Este vorba despre Ludan Engineering, companie membră a Ludan Group, cu o experiență în servicii de inginerie multidisciplinară de peste 20 de ani.

CITEȘTE și: Subfinanțare pentru sistemul de protecţie a copilului. Nu sunt asigurate salariile pe ultimele luni ale anului

Firma israeliană a fost reprezentată astăzi de Răzvan Neagoe, manager de vânzări aplicații și de Gabriel Surcel, consultant Technical Consulting & Research.

Alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, la discuții au participat: secretarul general al județului, Ivan Vasile Ivanoff,  vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie Dâmbovița (CCIA), Cristian Pușcaru și Ștefan Ioniță și Nicolae Olariu – experți în cadrul cabinetului președintelui CJD.

În cadrul dialogului inițiat, reprezentanții Ludan Engineering au precizat că își doresc să realizeze colaborări cu agenți economici din județul Dâmbovița, în vederea oferirii de servicii care să răspundă progresului tehnic, pe fundalul unui  mediu de afaceri dinamic și care solicită flexibilitate, soluții novatoare și colaborări adaptate la specificul pieței.

 În acest context, vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie Dâmbovița, Cristian Pușcaru, a pus la dispoziția celor doi reprezentanți ai firmei israeliene, catalogul firmelor din județ pentru a putea identifica potențiali parteneri de afaceri, urmând să aibă loc și o întâlnire în viitorul apropiat.

Președintele Alexandru Oprea a precizat că demersul Consiliului Județean Dâmbovița, alături de susținerea CCIA, reprezintă un semnal ferm de sprijin pentru oamenii de afaceri care vor să dezvolte proiecte viabile și să creeze astfel, noi locuri de muncă.

                       Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

…………………………………………………………………………

CITEȘTE ȘI: O taxă introdusă de guvern în 2018, ar putea duce la creșterea taxei de habitat și în Dâmbovița


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro