Agenda parlamentară: Dumitru Lupescu (USR) – interpelare pe subiectul Centurii Găești și modernizării DN 61

Deputatul USR, Dumitru Lupescu a transmis o  interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pe subiectul spinos al Centurii Ocolitoare a orașului Găești, dar și pe cel legat de modernizarea DN 61 Găești – Ghimpați. Interpelarea este susținută de alți doi colegi.

Deputatul a subliniat faptul că, fiind un nod rutier important, Găeștiul este tranzitat zilnic de aproximativ 10.000 de autovehicule, multe dintre acestea de mare tonaj, care tranzitează centrul orașului, în lipsa unei centuri ocolitoare. Indicatorii tehnico economici pentru o parte din inelul de centură au fost adoptați de către Guvern în 2011, dar nu s-au făcut pași concreți.

O altă problemă este DN 61 Găești – Ghimpați, drum care necesită, urgent, lucrări de reabilitare, mai ales în zona pasarelei.

Deputatul USR a solicitat răspunsuri clare legate de posibilitatea de lansare a unei licitații de proiectare  pe indicatorii aprobați în 2011, dar și despre traseul centurii așa cum este el prevăzut în documentele oficiale. De asemenea, Lupescu a solicitat și informații despre planurile ministerului în legătură cu reabilitarea DN 61.

Detaliu pasarelă Găești, pe DN 61 Găești – Ghimpați.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro