Vești bune la Bezdead! S-a semnat contractul pentru proiectul „Extinderea și modernizarea rețelei de apă potabilă”

Vești bune pentru locuitorii din Bezdead. La sfârșitul anului trecut, în luna Decembrie, primarul localității, Teodora Anghelescu, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul Extindere și modernizare a rețelei de apă potabilă în comuna Bezdead.

Proiectul este unul foarte important, în condițiile în care în special vara localitatea rămânea în anumite perioade fără apă, deoarece singurul bazin de unde este alimentată nu făcea față consumului locuitorilor.

Proiectul, în valoare de 5.957.834 lei, finanțat prin PNDL, va însemna alimentarea cu apă din bazinul Mușa, pe ruta DJ 710, Pucioasa-Bezdead.


Primarul Teodora Anghelescu speră ca proiectul să demareze anul acesta, după licitație, și să fie finalizat în cel mai scurt timp.

Semnarea acestui contract înseamnă o realizare importantă pentru comuna Bezdead, pentru că nu vom mai fi obligați să raționalizăm apa și să sperăm că lucrarea nu se va întinde pe o perioadă mai mare de doi ani, așa cum mi-am propus. Să sperăm că licitația va fi câștigată de o firmă mai serioasă decât cea de la CNI, care a lucrat la căminul cultural, și că în aprilie-mai vor demara lucrările.

Pentru acest an, administrația din Bezdead are și alte proiecte în plan. Printre acestea, reabilitarea și modernizarea căminului de nunți de la Valea Macului, finalizarea căminului cultural, realizat prin CNI, care nu depinde, însă, de autoritățile locale, un drum finanțat prin GAL (Gabrieni-Măgura).

De asemenea, se dorește asfaltarea unui pachet de 8 drumuri, depuse pentru finanțare pe PNDL 2, cu speranța că se vor obține banii necesari, fiind vorba de o sumă de aproximativ 2,51 milioane lei.

În ceea ce privește anul 2018, primarul din Bezdead spune că va fi un an al restricțiilor pe plan administrativ în special, dar și un an al alinierii la directivele europene.

Cred că 2018 va fi un an al așezării din punct de vedere al directivelor europene ce trebuie urmate și să sperăm al finalizării tuturor proiectelor începute. Cred că nu ne-am dorit din tot sufletul să ne dedicăm, cei din administrație în special, dar nu numai, dezvoltării. Iar la nivel înalt se vede o putere a exemplului care nu trebuie urmată.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca