Titu îşi măreşte suprafaţă de spaţiu verde cu 3,02 hectare în continuarea Parcului Orăşenesc

Primăria Titu va mări suprafaţa de spaţiu verde al oraşului, cu 3,02 hectare. Astăzi, a fost semnat contractul de finanţare cu ADR SUD Muntenia. Investiţia se ridică la aproximativ 7,8 milioane de lei şi se va realiza în continuare actualului Parc Orăşenesc. Conform proiectului noua zonă va avea: gardene, garduri vii, arbuşti, flori şi plante agăţătoare,  sistem de supraveghere video şi internet wifi.

„Astazi am semnat contractul de finantare cu ADR SUD Muntenia pentru realizarea noului parc din orasul nostru, in suprafata de 3,02 hectare, care va fi amplasat in continuarea Parcului Orasenesc Titu. Investitia are o valoare totala de aproximativ 7,8 milioane de lei, din care primaria Titu contribuie cu doar 2%, aproximativ 156 mii lei, iar restul de 7,65 milioane lei provin din fonduri europene nerambursabile. Speram ca, la sfarsitul lucrarilor, orasul Titu sa beneficieze de unul dintre cele mai frumoase parcuri din judet”. a notat primarul Traian Niculae pe pagina sa de facebook.


Titu este singura localitate urbană din judeţul Dâmboviţa care a înfiinţat spaţii noi verzi, funcţionale, în ultimii 10 ani. Actualul parc a fost înfiinţat în 2009 prin  Programului naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi.

Și la Târgoviște a fost înființat, în 2010, Parcul Mihai Bravu, pe malul râului Ialomița, casat ulterior, după o investiție de 10 miliarde de lei vechi de la bugetul local și  Ministerului Mediului.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca