TITU: Doi liberali și-au disputat scaunul de vice! Unul susținut de ProRomânia, iar celălalt de PMP!

Consiliul local Titu s-a întrunit astăzi, pentru alegerea viceprimarului orașului, al doilea ca importanță economică la nivelul județului Dâmbovița.

Și-a disputat scaunul trei candidați: doi aleși pe lista PNL și unul pe lista PSD.

Deși este fără precedent ca un partid să aibă doi candidați, la Titu s-a ajuns în această situație, după ce PNL a nominalizat-o pe Gabriela Chițu, în timp ce PMP a susținut tot o propunere de candidat din partea PNL; cel mai vechi membru al partidului la Titu, Nicolae Păun. PSD a făcut și el o propunere în persoana consilierei locale Florentina Negoiță.

Cu doi candidați PNL, care are 9 voturi în Consiliu local, adică majoritate simplă, jocul pentru viceprimar a fost dictat din opoziție. Candidatul pentru primărie din partea ProRomânia (fost viceprimar PNL), Ciobanu Mihaela a depus votul în alb, iar colegul ei, a votat pentru Gabriela Chițu. Astfel, PNL și-a putut impune candidatul cu votul ProRomânia, vot absolut necesar după pierderea celui a lui Nicolae Păun, el însuși candidat. Acesta a obținut doar 3 voturi (al său și al celor doi consilieri PMP care ș-au și nominalizat). “În seara asta m-am convins că nu trebuie să ai încredere în oameni, că interesul personal primează în relațiile dintre oameni. Poți să crezi ca îți sunt prieteni, dar dacă au un interes nu va conta că tu îi crezi prieteni. Ei își vor vedea doar interesul lor ca și când tu nu ai exista.” a scris acesta pe facebook după ședință.  Este posibil ca acesta să fi acceptat nominalizarea având promisiuni de sprijin și din partea altor colegi liberali.

Noul viceprimar, Gabriela Chițu, este director al director al Școlii gimnaziale Nr.2 Titu Târg. Este un apropiat al primarului Traian Nicolae care o numise în mandatul trecut consilier onorific în domeniul educației.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro