TITU: De Mica Unire, salariații primăriei scoși să ude spațiile verzi la temperaturi negative

Salariații uneia dintre  companiile autorității locale din Titu, au sărbătorit ziua liberă de 24 ianuarie, prin muncă la spații verzi. În timp ce autoritățile locale jucau hora în zona monumentului orașului, salariații udau spațiile verzi, cu cisterna, chiar dacă termometrul arăta temperaturi sub 0. În această perioadă, copacii sunt în repaus vegetativ, de aceea nu este necesară udarea lor, mai ales la temperaturi negative.

Acțiunea a fost taxată de consilierul local Vlad Oprea, președinte PSD Titu. Acesta a postat și un scurt video pe pagina sa de facebook.

 “Nea Traiane, fă-te că muncești!

Am primit câteva imagini cu o acțiune de udare a copacilor de pe marginea străzii. În zi liberă, prin lege, și la -5 grade.

Poate că, fiind oamenii acasă, primarul nostru s-a gândit că vor vedea cât se muncește în oraș și că i-ar putea păcăli. Din nou! Știu, însă, că locuitorii orașului nostru nu mai pot fi păcăliți așa de ușor. (Dovadă și aceste imagini!)

Ceea ce trebuie să facem #pentruTitu sunt lucruri care să schimbe cu adevărat viața oamenilor și fața orașului nostru. Nu praf în ochi! Fără păcăleli, fără udat la – 5 grade!

Din păcate, Titu este singurul oraș din județ în care nu există niciun șantier deschis în momentul de față. Nea Traian nu a început nici o investiție importantă în oraș, în acest mandat. Nu a făcut nimic în afară de întreținere spații verzi și vopsit borduri. Bani tocați aiurea!

Merităm mai mult! Și vom discuta, pe larg, despre asta!” a scris Oprea.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro