TITU: Blocurile ANL vor fi reabilitate termic de către primărie, cu finanțare de la MDRAP

Cele 6 blocuri de locuințe ANL din Titu vor fi introduse în Programul local de reabilitare a locuințelor, finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Ministerul Finanțelor Publice. Anunțul a fost făcut, astăzi, de către primarul Orașului Titu, Traian Niculae. Cele 6 blocuri au fost  construite în perioada anilor 2001-2003.

În calitate de administrator al acestor locuințe, orasul Titu, prin reprezentant primar, va exercita operațiuni specifice proprietarului, în sensul realizării lucrărilor de intervenție care să asigure creșterea performanței energetice a blocurilor, ameliorarea aspectului urbanistic. Se vor realiza lucrări de anvelopare și înlocuire tâmplărie PVC cu geam termopan, reparații acoperișuri.

În acest an se vor realiza : expertiza tehnică, auditul energetic , studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, urmând că în anul 2019, după aprobarea bugetului, să fie demarate procedurile de licitație pentru atribuirea lucrărilor de reabilitare tehnică.” a declarat Traian Niculae.


Valeriana heidelbergcement
Paleologu
Iohanis


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro