TITU: Blocurile ANL vor fi reabilitate termic de către primărie, cu finanțare de la MDRAP

Cele 6 blocuri de locuințe ANL din Titu vor fi introduse în Programul local de reabilitare a locuințelor, finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Ministerul Finanțelor Publice. Anunțul a fost făcut, astăzi, de către primarul Orașului Titu, Traian Niculae. Cele 6 blocuri au fost  construite în perioada anilor 2001-2003.

În calitate de administrator al acestor locuințe, orasul Titu, prin reprezentant primar, va exercita operațiuni specifice proprietarului, în sensul realizării lucrărilor de intervenție care să asigure creșterea performanței energetice a blocurilor, ameliorarea aspectului urbanistic. Se vor realiza lucrări de anvelopare și înlocuire tâmplărie PVC cu geam termopan, reparații acoperișuri.

În acest an se vor realiza : expertiza tehnică, auditul energetic , studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, urmând că în anul 2019, după aprobarea bugetului, să fie demarate procedurile de licitație pentru atribuirea lucrărilor de reabilitare tehnică.” a declarat Traian Niculae.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro