TÂRGOVIȘTE: Toate unitățile de învățământ, locurile de joacă și parcurile vor fi monitorizate video

Foto: Florian Ispas

O mare parte a spațiului public din municipiul Târgoviște va fi monitorizat video prin intermediul a 180 de camere de supraveghere. Primarul Cristian Stan a anunțat, că celor 33 deja existente li se vor adăuga încă 147, achiziționate în cadrul proiectului ”Sistem de monitorizare video în municipiul Târgoviște”.

Prin implementarea acestui proiect, cea mai mare parte din spațiul public din municipiul Târgoviște va beneficia de monitorizare video prin intermediul a 147 de camere, care se adaugă celor 33 de camere existente în acest moment.

Unitățile de învățământ, parcurile, locurile de joacă, parcările si alte zone publice aglomerate vor beneficia de supraveghere video permanentă.

Noul sistem de monitorizare va permite și stocarea datelor o anumită perioadă și va fi utilizabil inclusiv pe timp de noapte.

Sistemul are aplicații importante în ceea ce privește prevenirea infracționalității (siguranța persoanei, protecția bunurilor împotriva furturilor, distrugerilor sau a actelor de vandalism), circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții, protecția mediului, etc.” a declarat primarul municipiului.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro