TÂRGOVIȘTE: Sistematizare urbană fără precedent! Primăria face un schimb de terenuri cu UPET, pentru construcția unei străzi

Primăria Târgoviște are în evaluare un schimb de terenuri cu societatea UPET cea care deține o suprafață importantă chiar în centrul municipiului. Cum producția industrială nu se mai poate realiza în centrul orașului, UPET este interesată să cedeze teren pentru de o suprafață de la periferie. Primăria deține teren în zona Oțelinox, unde UPET și-ar putea reloca activitatea.

“În acest moment, este în evaluare terenul UPET care face obiectul schimbului de terenuri dintre primăria municipiului și UPET SA, urmând ca primăria să acorde teren undeva în zona periferică pentru o suprafață de teren din incinta UPET. Aici se va crea un punct de legătură (n.r. stradă) între Bulevardul Independenței și Bulevardul I.C. Brătianu și de asemenea o parcare generoasă în zona centrală a municipiului.” a precizat primarul municipiului, Cristian Daniel Stan.

Asta înseamnă construirea unei noi străzi, cu posibilitatea dezvoltării unei zone inaccesibile ani de zile.  Tot de la UPET a fost preluată și calea ferată din cartierul CFR unde astăzi se construiește o pistă de biciclete și parcare, precum și Strada Neagoe Basarab.

Municipalitatea speră să aibă un raport de evaluare până la finele acestui an.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro