Târgoviște: Se lucrează la foc continuu pentru “schimbarea la față” a cartierului Micro VI

Lucrările de amenajare peisagistică realizate în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană A, zona cartierului micro 6 sunt în plină desfășurare. Astăzi, primarul municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga, alături de viceprimarul Ciprian Prisăcaru și city managerul Gabriel Cioacă, manager de proiect, au inspectat lucrările din zona ANL-urilor acestui cartier târgoviștean.

“Vor avea lor lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere, se vor asfalta bulevardele principale, respectiv Unirii şi Tudor Vladimirescu, dar vom intra şi în cartier, respectiv în zona parcărilor. Am dat deja jos toate garajele insalubre şi inestetice…….În această zonă era o parcare care abia putea să adăpostească 10-15 mașini. Deja acum capătă contur o parcare nouă, modernă care va fi asfaltată în cel mai scurt timp. De asemenea, s-a acţionat în zona amenajării trotuarelor şi, un lucru foarte important, se păstrează spaţiile verzi…. Vom trece prin parcarea fiecărui bloc, pe fiecare alee de acces la scările blocurilor, pe fiecare stradă secundară, toate vor fi reabilitate în proporţie de 100%, vom asfalta toate străzile, străduţele şi aleile, vom amenaja parcări pe care le vom marca şi care vor avea supraveghere video. Acolo unde este nevoie, se vor schimba reţelele de apă şi cele de canalizare, vor fi amplasate 4 noi locuri de joacă pentru copii în micro 6 şi se vor monta stâlpi de iluminat public, circa 120 numai în micro 6. Corpurile de iluminat vor fi moderne, cu led, şi vor fi şi panouri fotovoltaice. Micro 6, ca şi micro XI şi micro XII, ca şi Aleea Trandafirilor şi Cartierul CFR, va arăta, în foarte scurt timp, cu totul şi cu totul altfel”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

Edilul a lansat un apel la cetăţeni să înţeleagă şi să sprijine eforturile primăriei, atunci când în zonă va fi praf și noroi, pentru că sunt lucruri inerente procesului de amenajare a spațiului.

“Executantul constructor a intrat în forță. Mă bucur astăzi să observ că ritmul nu a scăzut, că așa cum s-a început se și continuă….Aș dori cu această ocazie să transmit celor de la Compania de Apă mai multă operativitate, pentru că singurele probleme pe care le-am avut în această perioadă au fost cauzate de conductele vechi care nu intră în procesul de reabilitare pe această zonă și corect și bine ar fi ca cei de la Compania de Apă să ne ofere un sprijin mai rapid în înlocuirea lor, astfel încât să nu avem situații ca cea de săptămâna trecută, când, din cauza uzurii, aceste conducte s-au spart și a fost nevoie de intervenția pe ele”, a adăugat city managerul Gabriel Cioacă.

 Zona în care se va lucra în cadrul PIDU-ului A este delimitată între Bulevardul Unirii şi Strada Tudor Vladimirescu, respectiv Şoseaua Găeşti şi ieşirea către Câmpulung, iar valoarea totală a proiectului finanțat cu fonduri europene este de 75 de milioane de lei.

   Citește și GABRIEL BORIGA, AUDIENȚE LA “FIRUL ASFALTULUI”

DSC08968_600x450 DSC08969_600x450 DSC08970_600x450 DSC08971_600x450


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 5 ganduri despre “Târgoviște: Se lucrează la foc continuu pentru “schimbarea la față” a cartierului Micro VI

 • 12 aprilie 2014 at 13:31
  Permalink

  3 papitoi care rad ca …. Se implinesc in curand 6 luni de cand Micro XII este in noroi pana la gat. Rabdare? Vai de capul vostru de specialisti.

  Reply
 • 10 aprilie 2014 at 20:16
  Permalink

  Poate ii spuneti primarului sa faca ceva cu tigania de pe fatadele blocurilor.La o singura scara de bloc sunt 4-5 culori(se vede si in poze).Chiar poate face oricine ce vrea,de capul lui?Sa se aleaga 2-3 culori/oras sau o culoare/microraion si sa le impuna.E ca la tigani.Sa se duca pe Calea Grivitei(Bucuresti)-si numai acolo-sa vada ce frumos s-au izolat blocurile de locuinte…

  Reply
 • 9 aprilie 2014 at 17:35
  Permalink

  Si in micro XI s-au spart strazile din noiembrie (langa hala) si nu s-au asflatat nici in ziua de astazi; ci chiar au stricat toate strazile vecine, de nici nu ai pe unde iesi cu masina sau pe unde merge fara sa te murdaresti pe pantofi!
  RUSINE!!!!!!
  LUCRURI FACUTE FARA CAP!!!!!

  Reply
 • 9 aprilie 2014 at 8:21
  Permalink

  bun, bun.aveam nevoie de asa ceva!

  Reply
 • 8 aprilie 2014 at 22:36
  Permalink

  da, si s-au abandonat lucrarile incepute in toamna in micro 12. (facute de mantuiala).. stam in mocirla din noiembrie, a deschis santiere in tot orasul fara a avea forta de munca asigurata pt acest volum de lucrari si nici utilaje, doar pt a incasa banii, vor ramane multe neterminate din cauza disparitiei subite a banilor. meteahna veche a baronilor locali.. mare lacomia lui boriga, sa impuste toti banii dintr-o bucata . sper ca dna n-o sa-l ocoleasca pe edil si pe gasca bagata pana in gat in manarirea acestor bani. ah, si desigur, mai fura si niste trotuare pe unde poate, mai niste spatii verzi, totul pt masini si masini… pietonii, oamenii, is de rang nul pt boriga. tot targul este 99% asfalt si beton, pietonii merg pe garduri. minte, si asta, de stinge. pt un spatiu verde trebuie sa mergem pe dealuri. vai de copiii lui, ca le face oras de fier, asfalt si beton.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro