Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3656
30-11-2021

TÂRGOVIȘTE: Se amenajează zona Pieței 1 Mai, unde își făceau veacul oamenii străzii

Reamenajare peisagistică și în fața Pieței 1 Mai din municipiul Târgoviște. Deși este foarte tranzitată, zona era recunoscută și din cauza mai multor oameni ai străzii care erau nelipsiți de pe băncile sau din spațiile verzi  de pe trotuar. Au existat dese conflicte între aceștia, dar și numeroase probleme pentru care a fost nevoie de intervenția autorităților sau a medicilor.

În zonă va fi refăcut pavajul stradal deteriorat, dar vor fi amenajate și spații verzi similare celor din centrul municipiului. Recent de pe trotuar au fost ridicate și chioșcurile părăsite pe domeniul public, în care se adăposteau persoanele fără adăpost.

14446479_1033859816730621_33993566_o 14456915_1033859573397312_1939687632_o

Distribuie:

3 thoughts on “TÂRGOVIȘTE: Se amenajează zona Pieței 1 Mai, unde își făceau veacul oamenii străzii

  1. Doresc sa traiesc intr-un oras modern care sa corespunda unui municipiu capitala de judet Sunt in tara orase mult mai mici care sunt de departe inaimtea orasului nostru N u se poate ca bd. Independentei , cred ca cel mai important din oras sa arate in as hal(trotuare cu gropi si denivelari lasate de cei care au facut diverse lucrari, borduri deteriorate(inclusiv cele din jurul copacilor)Ce sa mai vorbim de platoul Prefecturii care a fost de zeci de ori carpit si cu materiale diferite de cum a fost el candva Vreau sa fiu obiectiv si sa constat ca actualul primar si-a indreptat putin atentia fata de aspectul orasului Este insa prea putin si daca vrem sa arate altfel Targovistea sa nu umblam cu peticiri

  2. Ca să spui că faci ceva bun pentru trotuarul de pa Bd. Independenței, trebuie să-ncepi cu pavelele : ele trebuie înlocuite TOATE, nu o cârpeală, acolo, cum văd că se face.
    Mă uit la bătrâni în baston, mame cu cărucioare cu kinderi zâmbitori, handicapați în cărucioare cu rotile – cu toții își blesteamă zilele, când trec peste mizeria de trotuar de pe Bd. Independenței.
    Primăria nu face decât să arunce cu puțin praf în ochi, cu o lucrare de genul ăsta, frecție la piciorul de lemn.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media