TÂRGOVIŞTE: Primăria înfiinţează o nouă direcţie! Vezi ce posturi vor fi disponibile

Hotărârea privind înfiinţarea unei noi direcţii – Direcţia Complex Turistic de Nataţie Târgovişte – va fi supusă votului Consiliului Local Târgovişte în şedinţa extraordinară de vineri, 5 februarie. Direcţia va fi ordonator terţiar de credite sub Autoritatea Consiliului Local. Direcţia va administra şi gestiona toate bunurile rezultate din proiectul cu finanţare europeană: Complex turistic de Nataţie Târgovişte. Noua direcţie va avea un buget propriu aprobat de Consiliul Local Târgovişte şi va fi condusă de un administrator general.  În organigrama propusă se regăsesc 48 de posturi.

organigrama directie

Complexul turistic de nataţie Târgoviște este un proiect finanţat  prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 Axa 5 – “Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului” Domeniul major de intervenţie 5.2 – “Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice”. Valoarea totală a proiectului: 88.349.662,24 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile din FEDR este de 32.716.401,71 lei, iar co-finanţarea eligibilă a Beneficiarului este de 32.716.401,71 lei.  În data de 10.08.2012 a fost semnat contractul de execuţie lucrări nr. 21974 cu ofertantul ASOCIEREA SC.DELTA ACM 93 SRL – BERNDORF METALL UND BÄDERBAU GMBH; LIDER ASOCIERE SC DELTA ACM93 SRL, desemnat câştigator în urma desfaşurării procedurii de achiziţie publică. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 19.09.2012, s-a predat amplasamentul pe data de 24.09.2012, lucrările fiind în desfăşurare. În acest moment, a fost prelungit termenul de execuție a proiectului ca urmare a revizuirii proiectului tehnic. În urma revizuirii,  au rezultat lucrări suplimentare în suma de cca 9,5 milioane lei.

crizantema

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “TÂRGOVIŞTE: Primăria înfiinţează o nouă direcţie! Vezi ce posturi vor fi disponibile

 • 4 februarie 2016 at 10:49
  Permalink

  Viitorul nou consiliu va fi ales in 5 iunie .Proiectul pentru Bazinul olimpic are termen de finalizare in 16 iunie evident daca bransarea la reteaua de canalizare a orasului se realizeaza pana atunci, ceea ce pare putin probabil.Statia de pompare a apelor menajere de la bazin in reteaua de canalizare a orasului inca nu e realizata in cadrul proiectului Centura ocolitoare a Targovistei, Prin ordinea de zi de vineri ni se cere sa avizam transferarea statiei din proiectul Centurii in proiectul Bazinului. In acelas timp chiar si prin acest transfer din punct de vedere tehnic lucrurile nu sunt rezolvate canalijzarea menajera pe Calea Ialomitei nefiind realizata in cadrul Proiectului Centura Ocolitoare a Targovistei. Dar noi murim de grija angajarilor. Proiectare gresita rezolvarea preluarii apelor menajere din proiectul bazinului prin proiectul Centurii Ocolitoare. Proiectantii implicati de fapt in „nerealizarea” unor proiecte cofinantate din fonduri UE ar trebui sa fie scosi din licitatiile unor lucrari publice (asa se intampla in Franta – stipulat prin „Codul Urbanismului „).Cat despre angajari prin materialul pus la mapa se precizeaza ca angajarile se fac dupa implementarea proiectului pana in iunie mai e timp Pe de alta parte in organigrama primariei in structura Arhitectului sef sun doua posturi vacante din 2012. si cand intrebi arhitectul sef de ce nu se respecta legea in domeniul constructiilor spune ca nu are oameni de specialitate sau ca politia locala trebuie sa verifice pe teren respectarea legii, dar nici nu propune scoaterea la concurs a posturilor disponibile. Nu infiintarea unor noi directii unde sa se angajeze in trei luni „oamenii nostri” evident pe posturi de directori ci completarea organigramei cu oameni de specialitate in directiile cheie in respectarea legalitatii.

  Reply
 • 4 februarie 2016 at 5:11
  Permalink

  n-ar fi mai sănătos (pentru banul public, desigur) ca viitorul nou Consiliu Local să hotărască asupra cestiunii(sic!)? poate e mai înțelept cel ce vine.
  că ăsta oricum e cu’n picior în groapă, mai are trei luni și se campează…
  la o așa precipitare în angajări cu organigrame nou înființate – care de care mai ticluit argumentate de zici că se prăvale cetatea mîine – te duce gîndul că musai trebuie făcute să mănîncă și gura lor ceva că-i nevoie mare în alegeri și lupta-i grea.
  cu un executiv de strînsură (interimar după interimar!) se mai găsesc și niște consilieri care să arunce cu banul public pe te miri ce.
  ps: potlogăria asta mi-a amintit de recenta scotocire după un trădător; la asemenea specimene este simplu, prin tragere la sorți cine pică la așternut … ăla este, ce mai poveste! 🙁

  Reply
  • 18 februarie 2016 at 18:51
   Permalink

   victor păi ori n-ai fost atent la text ori nu ştii engleza.a fost un demo, ce-ai vrea şi tu acum, full opoitn? după ce-a terminat (de predat) să te ţină după ore, să-ţi deie şi meditaţii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro