TÂRGOVIȘTE: Impozitele şi taxele locale, indexate cu rata inflaţiei (4,6%). Bonificaţia de 10% poate anula indexarea

  • Târgoviştenii care îşi vor plăti impozitele şi taxele locale până la sfârşitul lunii martie 2020 nu vor resimţi această creştere pentru că ei vor primi  bonificaţia de 10% care anulează creşterea  de 4,6%.

În municipiul Târgovişte, în acest an, impozitele şi taxele locale vor fi indexate cu 4,6% cât este rata inflaţiei!  Deci obligaţiile fiscale către bugetul local vor creşte cu 4,6% faţă de anul trecut, însă  târgoviştenii care îşi vor plăti impozitele şi taxele locale până la sfârşitul lunii martie 2020 nu vor resimţi această creştere pentru că ei vor primi  bonificaţia de 10% care anulează creşterea  de 4,6% şi astfel contribuabilii vor ieşi chiar pe plus. Probleme vor avea cei care nu se încadrează în acest termen, care  vor fi nevoiţi să achite impozite şi taxe majorate cu 4,6%.

Nu va exista nicio mărire de taxe și impozite. Se face exclusiv actualizarea cu rata inflației, nu vor fi majorări, cum de altfel nu am avut de patru ani. Toate facilitățile pe care le avem în vedere și care sunt permise de Codul Fiscal pe cheltuiala administrației publice locale vor rămâne în vigoare. Pot spune că, prima parte a anului este cea mai bună din punct de vedere financiar pentru noi. Sper să ne descurcăm, așa cum am făcut-o și până acum, fără creșteri pe acest segment”, a precizat primarul Cristian Stan.

Potrivit acestuia vor fi suprataxați proprietarii care și-au lăsat în paragină clădirile și terenurile.  Aceștia vor plăti și în 2020 impozite mai mari cu 500%

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro