TÂRGOVIȘTE: După 15 ani, Cinematograful Independența reintră în circuitul public

Lucrările de reabilitare ale Cinematografului Independența se vor încheia în luna februarie, a anunțat edilul șef al municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan. “A început deja montarea ecranului de proiecție, s-a făcut racordarea la utilități și se lucrează la finisaje! Orașul nostru va avea, după mult timp, o sală multifuncțională modernă, cu o capacitate de aproximativ 500 de locuri și cu multiple posibilități de întrebuințare!” a precizat acesta.

Primăria municipiului Târgoviște a înaintat în luna martie 2015, Companiei Naționale de Investiții o solicitare de introduce a obiectivului Cinematograf Independența pe lista de obiective care vor fi reabilitate și modernizate de CNI, la care Compania Națională de Investiții a răspuns pozitiv. La momentul respective, municipiul Târgoviște, reședință a județului Dâmbovița nu avea  cinematograf.

Cinematograful Independența a fost construit în anii ’70, în plin centrul municipiului și a funcționat până în 2006. Cinematograful a trecut în 2010 din domeniul privat al statului şi administrarea R.A.D.E.F. „RomâniaFilm” în domeniul public al Municipiului Târgovişte şi administrarea Consiliului Local Municipal Târgovişte. Singura activitate care a avut loc într-o parte a clădirii a fost o sală de bingo. Cinematograful a mai fost folosit cu ocazia alegerilor din județ pentru primirea și depozitarea sacilor cu buletine de vot. Clădirea era într-o stare avansată de degradare.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro