TÂRGOVIȘTE: Două creșe și două grădinițe, mutate temporar. Spațiile vor fi reabilitate

Creșele nr. 13 și nr. 14, precum și Grădinițele nr. 13 și nr. 15 vor funcționa, pentru o perioadă, în alte locații. Mutarea se face  ca urmare a intrării în reabilitare a localurilor celor patru creșe și grădinițe. Prima relocată a fost Grădinița nr. 15, în mai multe spații din oraș. Grădinița nr. 15 funcționa într-o clădire construită în 1975, nereabilitată termic și u degrădări la nivelul  finisajelor interioare și exterioare.

Conform primarului Cristan Stan, restul vor fi mutate în luna februarie. Proiectele vor fi supuse votului Consiliului Local  în ședința din 31 ianuarie.

Creșa nr. 14 va funcționa în sediul Grădiniței nr. 14 pe strada Vasile Voiculescu, iar creșa nr. 13, în incinta clădirii BI – internat cu spălătorie, din Bulevadrul Unirii nr 24 -26, iar bucătăria va funcționa în incinta Cantinei de Ajutor Social Târgoviște. În ceea ce privește Grădinița nr. 13 aceasta va funcționa la etajele I și II din clădirea BI – internat cu spălătorie, din Bulevadrul Unirii nr 24 -26, iar bucătăria va funcționa în incinta Cantinei liceului “Voievodul Mircea” (nr. 2) din Bulevardul Carol I.

Reabilitarea tuturor celor 4 clădiri se face prin PNDL (Programul Național de Dezvolare Locală).


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro