TÂRGOVIŞTE: Cinema Independenţa rulează film de groază cu lilieci (FOTO)

Distribuie:

În fostul Cinematograf Independenţa din Târgovişte şi-au găsit casă… liliecii. Clădirea este nefolosită de 9 ani.  Primăria municipiului Târgoviște a  trimis Companiei Naționale de Investiții o solicitare de introduce a obiectivului Cinematograf Independența pe lista de obiective care vor fi reabilitate și modernizate de  CNI și vrea ca acesta să devină o Sală Multifuncțională.

Astăzi, primarul interimar Cristian  Stan a făcut o vizită în clădire şi a publicat pe pagina sa de facebook mai multe imagini din interiorul cinematografului, care arată starea avansată de degradare a imobilului. Într-una dintre imagini este surprins şi un liliac. “Avem obligatia de a reda orasului acest cinematograf, sub forma unei sali multifunctionale moderne (sala de cinema/conferinte, etc.), existand in acest sens posibilitati de finantare a unei viitoare investitii, prin Compania Nationala de Investitii sau din fonduri europene, in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. Este absolut necesar ca aceasta cladire din zona centrala a municipiului Targoviste sa redevina un punct de atractie pentru targovisteni, la fel ca odinioara.”, a notat Stan pe pagina sa de facebook.

Gazeta Dâmboviței a surprins de curând imagini cu mai mulți copacii care cresc pe și din clădire.

Cinematograful Independența a fost construit în anii ’70, în plin centrul municipiului și a funcționat până în 2006.  Cinematograful a trecut în 2010 din domeniul privat al statului şi administrarea R.A.D.E.F. „RomâniaFilm” în domeniul public al Municipiului Târgovişte şi administrarea Consiliului Local Municipal Târgovişte. Singura activitate permanentă care are loc în clădire este o sală de bingo. Cinematograful a mai fost folosit cu ocazia alegerilor din județ pentru primirea și depozitarea sacilor cu buletine de vot. Clădirea este într-o stare avansată de degradare.

cinema 1 cinema 2 cinema 3 cinema 4 cinema 5 cinema 6 cinema

 cinema independenta

cinema independenta 6_600x338

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro