TÂRGOVIȘTE: Ce s-a întâmplat cu cele 35 de puncte termice ale fostei Termica

     Lichidarea activității Termica Târgoviște, fosta societate care furniza agent termic în muncipiul Târgoviște, în 2013,  a lăsat în urmă 35 de clădiri în diverse stadii de degradare, în care funcționaseră punctele termice. Toate au intrat în administrarea Primăriei Târgoviște. La acest moment, doar 8 nu mai au întrebuințare. “Au fost 35 de puncte termice. Acum 8 nu au întrebuințare. Restul, fie au fost concesionate, fie au fost date în administrarea DAS, Salubritate, Teatrul Municipal, Eco -Sal sau Municipal Construct.” a precizat primarul Cristian Stan pentru Gazeta Dâmboviței.

     În fostele puncte termice functionează o parte a serviciului Taxe si Impozite, o  sală de box pentru CSM Târgoviște,  un Club al Pensionarilor, toate aparținând Primăriei Târgoviște. Un alt punct a fost dat în comodat către Partida Romilor pentru sediul de partid. Altele au ajuns în folosința Asociației Surzilor și a Crucii Roșii. Societatea ATYC a concesionat un alt punct termic, iar o altă societate a achiziționat unul. Primăria va amenaja, în clădirea punctului termic de lângă Grădinița 15, un Centru de Autism.

Clubul pensionarilor functionează în clădirea reabilitată a unui fost punct termic.

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “TÂRGOVIȘTE: Ce s-a întâmplat cu cele 35 de puncte termice ale fostei Termica

  • 25 februarie 2019 at 10:04
    Permalink

    Un grup de petitionari, tineri si varstnici, au solicitat Primariei Targoviste amenajarea unei cetrale termice dezafectate, din zona Pietei 1 Mai, in “Centru de cultura urbana”. Societatea Arhitectilor Dambovita a organizat, pro bono, un concurs de proiecte pentru o astfel de amenajare. Se poate discuta in Consiliul Local modul de gestionare a unei astfel de locatii. Astfel inca una din “ruinele” orsului aflate in gestiunea primariei ar fi fost reanimata. Intereseaza pe cineva ce doresc cetatenii orasului?!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro