Sesiune de informare pe POR, la Târgoviște. Vezi opinia primarului din Bezdead privind noutățile programului:

La Târgoviște a avut loc astăzi o sesiune de informare privind Programul Operațional Regional, la care au participat primarii dâmbovițeni. Au fost prezentate condițiile de accesare a fondurilor europene alocate regiunii Sud Muntenia, accentul fiind pus pe Axa prioritara 8 „Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale ” Apelul de proiecte POR 8/8.1 /8.3 are ca grup vulnerabil:persoane vârstnice.

Așa cum am aflat de la primarul localității Bezdead, Teodora Anghelescu, pentru măsura ce prevede obiective de învățământ nu au putut fi oferit un termen în care vor apărea ghidurile. Primarul este direct interesat de această măsură, întrucât administrația a întocmit deja un proiect ambițios de modernizare a Școlii Grigore Rădulescu, din localitate (La Bezdead, investiții pentru viitorul copiilor comunei).


S-a precizat că în decursul acestui an, dar se așteaptă ca Ministerul Educației sa actualizeze situația școlilor. Mai există și varianta 0G28, însă fiind o investiție mai mare, pentru ca-n proiect se prevede și sala de sport necesară, am considerat că e bine să fie finanțată prin POR. De aceea, încercăm sa depunem pe ordonanță doar proiectele ce vizează infrastructura.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca