Sesiune de informare pe POR, la Târgoviște. Vezi opinia primarului din Bezdead privind noutățile programului:

La Târgoviște a avut loc astăzi o sesiune de informare privind Programul Operațional Regional, la care au participat primarii dâmbovițeni. Au fost prezentate condițiile de accesare a fondurilor europene alocate regiunii Sud Muntenia, accentul fiind pus pe Axa prioritara 8 “Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale ” Apelul de proiecte POR 8/8.1 /8.3 are ca grup vulnerabil:persoane vârstnice.

Așa cum am aflat de la primarul localității Bezdead, Teodora Anghelescu, pentru măsura ce prevede obiective de învățământ nu au putut fi oferit un termen în care vor apărea ghidurile. Primarul este direct interesat de această măsură, întrucât administrația a întocmit deja un proiect ambițios de modernizare a Școlii Grigore Rădulescu, din localitate (La Bezdead, investiții pentru viitorul copiilor comunei).

S-a precizat că în decursul acestui an, dar se așteaptă ca Ministerul Educației sa actualizeze situația școlilor. Mai există și varianta 0G28, însă fiind o investiție mai mare, pentru ca-n proiect se prevede și sala de sport necesară, am considerat că e bine să fie finanțată prin POR. De aceea, încercăm sa depunem pe ordonanță doar proiectele ce vizează infrastructura.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro