Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

27-11-2021

Sesiune de informare pe POR, la Târgoviște. Vezi opinia primarului din Bezdead privind noutățile programului:

La Târgoviște a avut loc astăzi o sesiune de informare privind Programul Operațional Regional, la care au participat primarii dâmbovițeni. Au fost prezentate condițiile de accesare a fondurilor europene alocate regiunii Sud Muntenia, accentul fiind pus pe Axa prioritara 8 „Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale ” Apelul de proiecte POR 8/8.1 /8.3 are ca grup vulnerabil:persoane vârstnice.

Așa cum am aflat de la primarul localității Bezdead, Teodora Anghelescu, pentru măsura ce prevede obiective de învățământ nu au putut fi oferit un termen în care vor apărea ghidurile. Primarul este direct interesat de această măsură, întrucât administrația a întocmit deja un proiect ambițios de modernizare a Școlii Grigore Rădulescu, din localitate (La Bezdead, investiții pentru viitorul copiilor comunei).

S-a precizat că în decursul acestui an, dar se așteaptă ca Ministerul Educației sa actualizeze situația școlilor. Mai există și varianta 0G28, însă fiind o investiție mai mare, pentru ca-n proiect se prevede și sala de sport necesară, am considerat că e bine să fie finanțată prin POR. De aceea, încercăm sa depunem pe ordonanță doar proiectele ce vizează infrastructura.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Flax Gopo
Webhosting Armand Media

CITEȘTE ȘI