La Bezdead, investiții pentru viitorul copiilor comunei

Reinvestită în calitatea de primar al localității Bezdead la alegerile din acest an, Teodora Anghelescu a pregătit împreună cu echipa primăriei noi proiecte prin care să fie atrase fonduri europene pentru investiții de care comunitatea are nevoie. Și, pentru că administrația din Bezdead pune mare preț pe educație, unul dintre cele mai importante proiecte puse pe hârtie și gândite cu foarte mare atenție este cel al unei școli „a viitorului”, așa cum o numește primarul din localitate, un proiect deja depus pe POR, pentru momentul în care se va da drumul acestui program. Proiectul vizează extinderea Școlii Nr.1 Bezdead, școala cu PJ-ul din localitate, care va rămâne, în curând, singura unde se vor ține cursuri, cu încă un corp de clădire, care va avea 14 săli de clasă, patru laboratoare și sală de sport pe actualul teren din spatele școlii.

”Această școală va însemna condiții mai bune pentru elevi, cu toate dotările necesare. Și acum au condiții elevii, dar trebuie să ținem pasul cu celelalte școli și să ne raportăm la standardele viitorului”-Teodora Anghelescu, primarul localității Bezdead

Tot în domeniul educației, un alt proiect, finanțat pe PNDR, este cel care vizează lucrări de exterior pentru Grădinița Nr.1 din localitate, care va fi împrejmuită corespunzător și va avea un teren  de joacă, adecvat pentru cei mici. Zilele acestea, reprezentanții PNDR, prin care va fi finanțat acest proiect, au efectuat o vizită de lucru în teren și urmează ca în perioada următoare să fie semnat contractul de finanțare.

dsc_0028

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro