SENZAŢIONAL? Viceprimarul poporului, Ion Dobândă, “dat afară” din primărie, de instanţă! Târgoviştea, fără un vice!

 

Dobândă a primit rău decizia instanţei bălăcărindu-l într-o conferinţă de presă pe mesager, adică pe secretarul primăriei care i-a adus la cunoştinţă decizia judecătorilor. Mai apoi, a admis că, Cătălin Chiru nu l-a vexat în nici un fel, doar i-a citit textul hotărării, lucru care i-a picat greu la vârsta lui. Nici instanţa nu a scăpat cu obrazul curat, preşedintele interimar Radu Popa acuzând-o că PPDD nu a fost citat în nici un fel, lucru de altfel greu de crezut.

Până una alta, Dobândă şi Bozieru nu mai sunt consilieri locali cel puţin în luna august, când CLM este obligat să ia act de decizia instanţei. Se vor întoarce cel mai probabil în luna septembrie, pentru că, între timp, Avram şi Zotic au pierdut sprijinul partidului de la centru, iar PPDD, în mod senzaţional, în direct şi în reluare, îi va invalida pe cei doi şi îi va repune în drepturi pe Dobândă şi Bozieru. După care s-ar putea relua şi procedura de alegere a viceprimarului, dacă nu cumva postul va fi deja ocupat, în şedinţa din august….

 

P.S. Dacă Dobândă va fi reales primar, va deţine două recorduri greu de bătut: cel mai scurt mandat de viceprimar şi singurul târgoviştean cu două mandate de vice, în interiorul unui singur mandat al CLM. Iar cu PPDD, senzaţionalul poate continua…

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro