Georgică Dumitru: “Este exclusă întoarcerea mea în PDL”

Deputatul Georgică Dumitru a pus astăzi capăt zvonisticii legate de întoarcerea sa în sânul Partidului Democrat Liberal, cu care a debutat în viaţa politică, în urmă cu 4 ani, când a câştigat alegerile în colegiul de deputaţi Moreni. În exclusivitate pentru Gazeta Dâmboviţei, Dumitru a precizat “Este exclusă întoacerea mea în PDL! Odată ce am plecat, nu mă voi întoace”, a spus el, în contextul în care au apărut numeroase zvonuri cum că deputatul şi-ar negocia o revenire la democrat-liberalism.

De altfel, într-o conferinţă de presă a PDL Dâmboviţa, şi Florin Popescu a exclus ideea revenirii deputatului în partid spunând că el, personal, nu l-ar mai primi.

Georgică Dumitru a părăsit acum o lună, pe 6 iulie,  PDL, alăturându-se Partidului Conservator. Conform unor surse din partid, Dumitru ar putea să preia conducerea judeţeană a conservatorilor dâmboviţeni. PC are în Dâmboviţa negociată şi candidatura pentru un colegiu de deputaţi, conform înţelegerii din USL, parlamentarii în funcţie având întâietate la candidatură.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro