SCLDP curăță albia râului Ialomița în Cheile Tătarului, pentru reconstrucția DJ 714

SC Lucrări Drumuri și Poduri acționează pe sectorul de drum din munte afectat de viiturile de acum 3 săptămâni, în Cheile Tătarului, pentru curățarea albiei râului Ialomița de materialul lemnos si resturi de asfalt.

Consiliul Județean Dâmbovița, prin SC Lucrări Drumuri și Poduri, degajează asfaltul rupt de pe cei 240 de metri de drum și curăță albia râului Ialomița de materialul lemnos adus de ape.

DJ714 este foarte important pentru turismul dâmbovițean, asigurând accesul spre platoul Peștera-Padina, pe partea stângă a Lacului Bolboci.

Din păcate, sprijinul Guvernului încă se lasă așteptat, deși zona montană dâmbovițeană este de interes național. Sperăm ca pe parcursul execuției lucrărilor de refacere a DJ714, Executivul să contribuie cu sumele necesare finalizării cât mai rapide a acestui drum.

Efortul financiar depășește cu mult posibilitățile județului, astfel că suportul autorităților centrale este obligatoriu, mai ales că Dâmbovița nu a primit niciun ban pentru remedierea daunelor produse de calamități, așa cum au primit alte 17 județe din țară.” a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Consiliul județean Dâmbovița a formulat o solicitare pentru alocarea unor sumelor necesare proiectelor e investiții la rectificarea bugetară.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro