Contribuie la „Povestea unei comunități”! Atașamentul și angajamentul tău față de oraș. Studiu de caz Târgoviște!

Atașamentul fata de loc. Studiu de caz Târgoviște

Înscrie-te și ajută-ne să măsurăm gradul de atașament al locuitorilor față de propriul oras!”

Participarea tuturor este importantă. Haideți să consolidăm comunitatea locală Târgoviște.

Proiectul de cercetare condus in cadrul Universitatii din Massachusetts, S.U.A, isi propune sa studieze relatia intre atasamentul fata de oras (studiu de caz Targoviste) si participarea comunitatii in angajamente civice in legatura cu orasul. Rezultatele studiului vor fi publicate in Statele Unite, sub forma unei teze de masterat, in jurnalele de specialitate, dar prezentate si autoritatilor locale pentru a imbunatati relatiile acestora cu cetatenii orasului, dar si relatiile intre membrii comunitatii.

La acest studiu pot lua parte rezidenti ai orasului Targoviste, cu varsta de peste 18 ani. Ne vom intalni in persoana, intr-o sala de clasa, unde vom discuta despre tema propusa – atasamentul – pe baza unor fotografii. Raspunsurile sunt confidentiale si nu se vor folosi datele personale ale participantilor. La intalnirile de grup vor fi oferite din partea noastra racoritoare si gustari. Este important ca voluntarii sa fie disponibili atat pentru a fotografia orasul (cu telefonul propriu), dar si de a participa ulterior la discutiile inregistrate despre acele fotografii.

Pentru mai multe informatii, dar si pentru a confirma participarea la acest studiu, ma puteti contacta la telefon 0730 246 028, email: [email protected] sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Povestea unei Comunitati.”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ordinul Arhitecților din România-Filiala Muntenia Vest găzduiește în cursul lunii august la sediul din Târgoviște, str. Al.I.Cuza, nr.12, o parte din activitățile proiectului de cercetare inedit :,,Atașamentul și Angajamentul locuitorilor față de orașul Târgoviște” (AAT).

Autoarea proiectului este arhitecta Anamaria Georgescu, totodată și studentă cu bursă Fulbright la o universitate americană, specializarea Planificare Urbană Justă și Echitabilă.

Cei interesați o pot contacta la sediul Filialei sau on-line, pe baza datelor din anunțul standard.

Participând la proiect veți putea contribui la găsirea unor soluții mai bune pentru dezvoltarea urbană a Municipiului Târgoviște.

Vă așteptăm!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro