Primarul Cristian Stan a anunțat redeschiderea Parcului Mitropoliei! De când ne vom putea plimba în noul parc?

Astăzi, 17 august, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, împreună cu echipa sa și alături de Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre stadiul lucrărilor la Parcul Mitropoliei din Târgoviște. Primarul a ținut să-i mulțumească Președintelui CJD pentru sprijinul acordat în proietele de până acum și a precizat că acest parteneriat se va „materializa și în perioada următoare”.

În ceea ce privește stadiul lucrărilor, Cristian Stan a precizat că acestea sunt aproape de final: „De Zilele Orașului vom redeschide Parcul Central al Municipiului Târgoviște. Asta ca să dau numai câteva repere despre o investiție în valoare de aproximativ 6 milioane de lei.”. S-au finalizat deja lucrările la fântâni, la terenul de sport și la locul de joacă pentru copii. În prezent, se lucrează la montarea celor 6 000 mp de gazon și se așteaptă sosirea a aproximativ 150 de banci care urmează să fie montate în parc.

Potrivit declarațiilor primarului, singurul motiv pentru care ar putea apărea mici întârzieri este dat de restaurarea ruinelor din parc deoarece cărămida folosită este produsă de un singur furnizor și este foarte rară.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro