Primăria Târgoviște vrea să cumpere autobuzele și clădirile AITT. Plata se va face în rate

Distribuie:

    Primăria Târgoviște va cumpăra, prin nou înființată societate Servicii Publice Municipale Târgoviște, mai multe autobuze, dar și clădiri aparținând AITT, în urma acordului dintre cele două entități, legat de rezilierea contractului de concesiune a transportului public. Din cele 42 de autobuze, vor fi achiziționate 38, în urma negocierilor, pe baza unui rapor de expertiză, valoarea acestora de achiziție va fi de 1.465. 375  lei. La acestea se adaugă șase clădiri în valoare de 1.375.398 lei. Sumele vor fi achitate către AITT de către societatea primăriei, în 18 rate egale. Pentru plată, se propune un proiect de hotărâre de majorare a capitalului societății Servicii Publice Municipale Târgoviște cu 1,8 milioane de lei.

    Servicii Publice Municipale Târgoviște va fi condusă de Eugen Pătrașcu, Acesta revine pe o funcție din aparatul administrativ, după cea de viceprimar și cea de director al Complexului de Natație Târgoviște.

      Servicii Publice Municipale Târgoviște ar trebui să asigure transportul public în municipiu, începând cu 1 martie.

     Primăria Târgoviște a promis transport public electric sau hibrid, dar la acest moment proiectul nu există un proiect semnat în privința finanțării.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Primăria Târgoviște vrea să cumpere autobuzele și clădirile AITT. Plata se va face în rate

  • 15 februarie 2019 at 19:13
    Permalink

    Oare o sa se schimbe ceva? Ne dorim transport public modern (asa cum este normal, de altfel), dar deocamdata nu avem nimic… Doar promisiuni. Asteptam cu nerabdare data de 1 martie.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro