Primăria Pucioasa a cumpărat 150 de device-uri electronice pentru elevii orașului

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a transmis, în această seară, pe pagina sa de Facebook faptul că instituția pe care o conduce a achiziționat 150 de tablete si telefoane mobile pentru elevii din oraș care nu au posibilități, astfel încât și ei să poată participa la școala on-line. Cele 150 de device-uri electronice vin la pachet și cu cartele SIM cu internet nelimitat.

Am analizat destul de mult oportunitatea achiziției de telefoane și tablete pentru elevii noștri!

Am tot sperat să apară o soluție națională imediată prin care toți copiii să poata avea acces la educație in aceasta perioadă dificila!

În același timp, am crezut faptul că proiectul nostru, depus pe programul CEI, prin care urmează sa achizitionam câteva sute de astfel de echipamente necesare pentru aplicarea de soluții de invațare alternativă, prin platforme informatice (e-learning), va ajunge mult mai repede la maturitate, in conditiile situatiei de urgență.

Nici acest lucru nu s-a întamplat, din păcate…

Așa ca, pornind de la solicitarile venite de la cele două școli gimnaziale și de la cele două licee, am achiziționat 150 de telefoane și tablete ce au ajuns, sau vor ajunge in aceste zile la copiii mai putin norocosi, care nu puteau participa de procesul educațional în lipsa acestor dotari!

Vreau să specific faptul ca telefoanele și tabletele respective sunt achizitionate de la doi operatori de telefonie mobilă, contravaloarea lor fiind inclusă în valoarea abonamentului lunar (vă garantez ca am beneficiat de super-oferte, pe care nu vreau sa le divulg, din motive simple de inteles) pentru ca ele vin insotite si de o cartela SIM cu acces nelimitat la internet!

Nu îmi rămane decât sa vă urez succes si spor la învatat!

Să ne ajute Dumezeu să revenim la normalitatea după care tânjim, iar școala să redevină școală! este mesajul primarului Constantin Ana.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro