PNL Moreni îi asigură liniștea primarului Dinu! Îi va exclude pe consilierii care l-au apărat pe cetățeanul agresat de Poliția Locală

Consilierii locali PNL, Nicolae Răbaea și Constantin Sipică vor fi excluși din partid, după incidentele din ultima ședință de consilul local, când un cetățean a fost târât și lovit de Poliția Locală pentru a fi scos din ședință. Bărbatul protesta împotriva majorării taxelor și impozitelor, cu 15 procente. Cei doi consilieri i-au luat apărarea și, flancați de polițiștii locali, au fost amenințati și ei cu excluderea din ședință. Aceștia au ales să părăsească ședința, urmați și de restul colegilor liberali.

Se pare că filiala PNL din localitate se va solidariza cu puterea, într-un demers pentru care nu există nici un dubiu ca este dictat de social democrați, după cum s-au desfășurat  comunicările.

Mai exact, ieri, un cont de facebook care are toate caracteristicile unui cont fals, nefolosit de câteva luni, a anunțat că președinta PNL Moreni ia atitudine și invita cetățenii să citească declarația “oficială” a acesteia. Contul a fost activ în campania pentru alegerile locale pentru promovarea candidatului PSD, Constantin Dinu și a reapărut exact acum.

După aproximativ  oră de la invitația la lecturarea unei declarații oficiale care nu exista, contul a revenit și cu declarația. Un expozeu lung și întortochiat care anunța la final excluderea celor doi pentru prejudicii de imagine aduse partidului.

Declarația oficială a apărut abia astăzi, și pe contul celei numite intermar la conducerea PNL Moreni și căreia, teoretic, îi aparține cuvântarea. Aceasa este identică cu cea postată aseară pe contul folosit în campania PSD.

Prima acțiune notabilă a PNL Moreni, de la numirea lui Vîrjoghe în funcția de președinte, este această excludere a celor doi consilieri care “va întări liberalismul” în municipiu, prin refacerea unui USL local, în cel mai sărac pol urban al județului.

Între timp, bărbatul agresat de poliția locală a fost amendat, la doua zile de la incident, cu 700 de lei pentru “lezarea demmnității și onoarei”  consilierilor locali, care au majorat taxele și impozitele locale cu 15%.

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro